POSTRE: Pastís de formatge amb melmelada de roses i gerds amb gelat de Vainilla

Nombre del plato:Pastís de formatge amb melmelada de roses i gerds amb gelat de Vainilla
Raciones: 4 Tiempo de preparación: 40 minutos Dificultad : Media
Pastís de Formatge

  • 600 gr. de formatge tou tipus Philadelphia
  • 150 gr. de sucre
  • 200 gr. ou sencer
  • 50 gr. mel

Barrejar amb batedora, omplir els motllos prèviament untats amb mantega i posar al forn a 180ºC uns 25 minuts

Melmelada de Rosa (per uns 450 gr.)

  • 1500 gr. Gerds frescs
  • Suc de 2 llimones
  • 1500 gr. sucre
  • 12 pètals
  • 5 gr. essència de rosa

Es posen en una olla tots els ingredients menys l´essència de rosa i es cou a foc lent uns 20 minuts fins a obtenir la textura de melmelada. Es retira del foc i s’afegeix l´essència.  Refredar i usar.

Gelat de vainilla

  • 650 gr. llet
  • 130 gr. sucre
  • 50 gr. dextrosa
  • 15 gr. glicerina
  • 100 gr. procrema sosa
  • 350 gr. nata
  • 2 beines de vainilla

Es barregen els sòlids i se li van afegint els líquids. Passar per la batedora. Madurar a la nevera i mantecar.

Muntatge:

Amb un talla pastes rodó es talla una porció de pastís de formatge, es posa a la superfície una capa de melmelada de roses i gerds i es disposa gerds per tot el diàmetre del pastís. S’acaba amb una quenelle de gelat de vainilla.

Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s