Creativitat i innovació protagonitzaran el 1er Congrés d’Hostaleria ESHOB

congreso

El proper dia 8 d’Abril, tindrà lloc el 1er Congrés d’Hostaleria ESHOB en el Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).

L’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB) va decidir crear el 1er Congrés de Hosteleria ESHOB amb l’objectiu de potenciar la formació i divulgació gastronòmica.

Durant tota la jornada es realitzaran diferents activitats en les especialitats de cuina, pastisseria, sumilleria, sala i gestió hotelera, totes elles impartides per reconeguts professionals del sector tals com Javier de las Muelas, Christian Escribà, Agustí Torelló, Albert Raurich, entre d’altres.

Sens dubte, es tracta d’un punt de trobada entre empreses, estudiants i futurs líders del sector, a càrrec de la periodista Carme Gasull i de la ma d’empreses col·laboradores tals com Taurus, Saula, Grupo Consorcio de Jabugo, Casal dels Infants, Schott, Antonio de Miguel, Gramona, MontFerrant, Torelló, Codorniu, Raimat, Cooperativa Agrícola de Freginals,  GatRooms Hotels, HRC International, Grupo Damm, Triticum.

En un mercat global com l’actual, disposar de professionals àmpliament formats en el sector, serà clau si les empreses, hotels, restaurants o establiments turístics es volen diferenciar estratègicament de la competència.

Finalment, destacar que es tracta d’un esdeveniment dedicat a alumnes, exalumnes i professors de l’escola, professionals del Gremi d’Hotels, del Gremi de Restauració i empreses associades, amb una esperada continuïtat anual del Congrés.

 

Programació del Congrés:

  • ACCÉS I ENTREGA D’ACREDITACIONS 09:00h
  • INAUGURACIÓ DE L’ESDEVENIMENT 09:30h
  • “EL SERVEI DE SALA A VIA VENETO” Pere Monje | Restaurant Via Veneto 10:00h
  • “PA: ARTESANIA I INNOVACIÓ” Xevi Ramón | Triticum 10:45h
  • “CUINA DE FUSIÓ” Albert Raurich | Restaurant Dos Palillos 12:00h
  • “COMERCIALITZACIÓ 2.0″ Tirso Maldonado | Witcamp 12:45h
  • TAULA RODONA D’EXALUMNES “MÉS ENLLÀ DE LES AULES” Alex Serra | GatRomms Hotels. Albert García Mir | FICCG Fundació Institut Català de la Cuina i la Cultura Gastronòmica. Pepe García | Derby Hotels. Quique Roda-Umbert | Aspic Catering&Services 13:30h
  • “TRENCANT PARADIGMES” Javier de las Muelas | Dry Martini 16:00h
  • “L’ENTREVISTA DE FEINA: COM SER EL CANDIDAT PERFECTE?” Floris Drabbe i Surisadai Méndez Marin | HRC International 16:45h
  • “PASTISSERIA CREATIVA” Christian Escribà | Pastisseria Escribà 17:30h
  • “LA PERSONALITAT DEL TERROIR” Joan Ramón Mañe | Vinaterrers 18:45h
  • “ELS MARIDATGES DEL CAVA” Agustí Torelló 19:15h
  • ACTE DE CLAUSURA 20:00h

CCIB Centre Internacional de Convencions, porta A

Plaça de Willy Brandt, 11-14, 08019, Barcelona

Més informació:

http://www.eshob.com/

Telf: 934 532 904

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s