“Escribà, el arte de convertir la pastelería en ilusión”

321631_10151611666258428_2103051573_n

El prestigiós pastisser Christian Escribà presenta una recopilació de la seva trajectòria.

Ahir, dia 22 d’octubre, Christian Escribà va presentar el llibre “Escribà, el arte de convertir la pastelería en ilusión”. Una obra que pretén mostrar al lector la història de l’empresa familiar, l’actualitat, les seves especialitats. Així com les innovadores propostes. Un llibre fruit de 7 anys durs de treball amb una gran historia al darrere, de més de 107 anys.

Al llarg del volum de més de 200 pàgines es recopilen algunes de les seves grans obres com el bulldog que va elaborar pel tancament del restaurant el Bulli de Ferran Adrià , les passarel·les de roba comestible, el pastís volador, els paisatges, el pastís del futur… Així com el candyglam rings, les joies comestibles comercialitzades en 16 països.

Tanmateix, ell llibre disposa de 3 pròlegs escrits pel xef Ferran Adrià, el crític gastronòmic Xavier Agulló i el cantant Loquillo.

Christian Escribà ha estat reconegut com el Millor Pastisser d’Espanya per l’Academia Española de Gastronomía i és membre de la Academie Culinaire de France, a la vegada de regentar 2 establiments a Barcelona: l’original a Gran Via i l’altre a la Rambla.

En definitiva, un gran somni imprès que relata una llarga saga familiar, les creacions Escribà entre les quals destaquen els pastissos explosius, els gadgets dolços… Així com les receptes pastisseres d’Escribà que són un autèntic referent a la ciutat de Barcelona com el bunyols de quaresma, la coca de Sant Joan , el croissant..

Tanmateix el llibre dedica una sessió a la seva dona a través del capítol “El Arte de Patricia Schmidt”.

Un llibre il·lustrat amb espectaculars fotografies històriques i actuals amb un recull d’anècdotes, entre les quals destaca la del pintor Pablo Picasso.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s