La Tapa de l’Any de Catalunya

Carles Abellan, exalumne de l´ Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB) serà un dels grans xefs que participarà a l’esdeveniment gastronòmic.

Els propers dies 3 i 4 de novembre, l’Auditori de l’Hotel Melià de Sitges es convertirà en l’escenari d’un espectacle organitzat pel Gremi d’Hosteleria de Sitges i Estrella Damm amb la col·laboració de l’Agencia de Promoció del Turisme de Sitges.

El Concurs Tapa de l’Any es celebrarà el proper de diumenge. Una jornada oberta al públic i conduïda per l’actor Quim Masferrer i el mediàtic cuiner Isma Prados que reunirà un total de 18 cuiners amb les seves 18 tapes finalistes.  

Es a dir, els 18 finalistes guanyadors de les diferents rutes i jornades gastronòmiques celebrades arreu de Catalunya al llarg de l’any, prepararan i presentaran la seva tapa a l’escenari.

Telefèric de Barcelona (Barcelona), 9 Granados (Barcelona), Cavamar (Barcelona), Kubic (Reus), Xamfrà del Fòrum (Tarragona), El Cable (Sitges), Bar Parada (Terrassa), Bar Alegre (Sabadell), Telefèric Sant Cugat (Sant Cugat), Hamburg bar (Sant Cugat), Bubbles Gastrobar (Girona), Cal Xiriclo (Balaguer), Cafè Bar Balaguer (Balaguer), Kursal Espai Gastronòmic (Manresa), Set de Gòtic (Barcelona), Arrels (Reus) i la Taverna Gallega 4 Ruas (Palamós) son els restaurants que es presentaran a la gran final.

Un cop finalitzada la jornada,  els assistents del Concurs Tapa de l’Any  tindran l’oportunitat de tastar la tapa finalista.

Per altra banda, la jornada de proper dilluns dia 4, anirà adreçada a un perfil més professional i estarà encapçalada per 9 reconeguts xefs com Albert Marimon, Xavier Franco, Josean Merino, Nandu Jubany, Enrique Valentí, Roberto Ruiz, Carles Abellán, Hideki Matsuhisa i Dani Garcia. Sens dubte, uns grans professionals que adaptaran la seva creativitat al món de la tapa.

Una jornada amb el propòsit de recalcar un concepte gastronòmic tant popular i universal com el de la tapa.

Finalment, destacar que entre el 29 d’octubre i el 10 de novembre, 18 establiments de Sitges apadrinaran les 18 tapes finalistes.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s