Una seductora desfilada de vins, moda i estilisme

esteve esteve terrassa

Demà, dia 7 de novembre, tindrà lloc a les 20:00h en el recinte firal de Terrassa una desfilada de moda maridada amb els millors vins a càrrec del nostre exalumne Esteve Esteve Adell amb la col·laboració de Ganzo Cebado i la Room.

Esteve Esteve Adell després formar-se com a Sommelier a l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB). Als 21 anys, va decidir viatjar fins a Cuba per impartir els seus coneixements sobre la cultura del vi a l’Escola d’ Hostaleria de l’Havana, on va acabar fundant la primera associació de sommeliers.

La seva experiència professional, li va permetre descobrir altres zones geogràfiques com Costa Rica, Veneçuela, República Dominicana. Convertint la seva vida en un anar i venir, compaginant la seva tasca al restaurant familiar Ca l’Esteve de Castellbisbal amb les conferències enològiques i els cursos a Llatinoamèrica.

L’Esteve es considera un ambaixador dels vins catalans a Llatinoamèrica i ha contribuït a difondre l’enologia i la cultura gastronòmica a l’exterior.

Un altre aspecte a destacar és la seva estada al Bulli que li va permetre perfeccionar certs aspectes en el moment de presentar el vi a la taula.

La seva lluita ha estat dignificar, revalorar i reivindicar la figura del sommelier al restaurant.

Tanmateix, recentment ha realitzat un Postgrau de Comunicació Gastronòmica i Enològica a la Universitat Abat Oliva CEU.

Si més no, en aquesta edició serà el gran protagonista d’una cita ineludible pels amants del vi vinculant el món enològic amb les últimes tendencies de moda a partir de seductores propostes.

Terrassa de Vins no només es un espai d’exposició de vins, sinò un espai de coneixement, exhibició i activitats que vincula el món enològic amb les emocions, l’art, la música, la ciència amb el propòsit recalcar la cultura enològica.

El cost de l’esdeveniment serà de 10 euros.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s