Es presenta la sisena edició de la Guia de Vins de Catalunya

La nova edició aposta per les noves tecnologies amb la creació d’una aplicació per mòbils

Aquest matí s’ha presentat al restaurant Miramar de Barcelona la nova edició de la Guia de Vins de Catalunya anomenant els guardonats en la categoria de Millor Vi negre, blanc, escumós, rosat i dolç, premis Trajectòria, Territori i Futur.

Al llarg del dia d’avui, fins les 21:00 hores, els assistents tindran a la seva disposició un total de 180 vins procedents de 60 cellers qualificats amb una nota superior als 9,50 punts.

La publicació recull el tast a cegues de més de 1500 referències de vi, proporcionant un anàlisi de la nova anyada 2014. Així com del seu territori.

L’edició d’enguany arriba carregada de novetats, entre d’altres la creació d’una aplicació mòbil anomenada LaGuiaApp, desenvolupada per un conjunt de 6 empreses catalanes. Una aplicació per smartphones sobre vins catalans que disposa de menús de cerca creuada basats en diversos conceptes enològics com el tipus de vi, la varietat, elaboració, maridatge, preu i nota. Tanmateix incorpora la possibilitat de reconèixer les etiquetes de les ampolles sense necessitat de codi QR. Una aplicació disponible per les plataformes Android i iOS (Apple ), la descarrega de la qual serà gratuïta les primeres 10 consultes i posteriorment, per accedir de forma il·limitada el preu de l’aplicació serà de 0,99 cèntims.

La Guia vins de Catalunya conté més de 1500 referències de vins, tast a cegues i ordenats segons la puntuació, amb una secció estadística dels vins més ben puntuats, la nota mitjana de cada celler i cada DO. Sens dubte una referència amb rigor i exhaustiva pels aficionats i professionals del món del vi.

La Guia de Vins de Catalunya és impulsora de vinscatalans.com, un projecte encaminat a la promoció i difusió del vins catalans a través de diverses iniciatives, accions, campanyes i esdeveniments.

Entre els grans guardonats, L’Enoteca de Gramona ha estat escollit com el millor vi de Catalunya i per altra banda, el vermut Dos Déus Reserva Única 2013 ha obtingut una puntuació de 9,58 a La Guia de Vins de Catalunya, convertint-se en el vermut més valorat.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s