El turisme cinematogràfic mou 40 milions de turistes

El Ministeri de Cultura i Turespaña treballaran de forma conjunta per tal de promoure Espanya com a destinació de rodatges de anuncis, pel·lícules i series de difusió a nivell internacional.

En el transcurs dels darrers anys, el cinema s’ha convertit en un dels elements inductors del turisme, convertint-se en un avantatge competitiu a partir de l’atracció d’un nombre elevat de turistes. Estudis recents han obtingut valors de Retorn de la Inversió (ROI), destinades a la promoció de destinacions cinematogràfics per un valor de 24,5.

Barcelona amb “Vicky Cristina Barcelona” i el “Perfum”, Nova Zelanda amb “El Senyor dels Anells”, el Regne Unit amb “Skyfall” han estat alguns dels escenaris més representatius per la captació de turistes…

Uns rodatges on la gastronomia ha assolit un paper molt important a partir de locals a la ciutat de Barcelona com el café Vienés de l’Hotel Casa Fuster o el mític establiment Els Quatre Gats, freqüentat per figures de renom com Ramon Casas, Picasso…

everything was fine

A dia d’avui, departaments de màrqueting de les respectives destinacions turístiques estan cada vegada més interessats en la tendència del turisme cinematogràfic, focalitzant els seus esforços en la creació d’accions per atreure i millorar el rendiment d’un rodatge cinematogràfic a partir dels mapes turístics que detallen els indrets més amagats i representatius d’arreu del món.

Sens dubte, el turisme del cine reforçarà la marca España amb la finalitat d’incrementar el nombre de turistes estrangers que aposten per descobrir el territori espanyol des de la vessant cultural.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s