Rosa de full

Aquesta recepta es va elaborar per la demostració gastronòmica amb roses del 14è Concurs de Roses Noves 2015.

Ingredients

1 placa de pasta de full

200g de ceba

sal

pebre

30 g de sucre

100cl d’oli

500g de pebrots del piquillo

2 ous

Featured image

Aquesta recepta serveix a 10 persones.

Primerament, agafarem la placa de mil full i l’estirarem una mica més amb el rodó.

Seguidament, tallarem línees i posarem a sobre de cada peça tallada una línea de ceba prèviament confitada.

Per altra banda, tallarem uns pebrots del piquillo per la meitat per tal que ens quedi una peça més fina. Després col·locarem els pebrots de piquillo sobre el mil full com s’observa a la imatge.

I enrotllem. Abans de posar a coure pintarem amb ou la pasta de full.

Col·locarem cada unitat en un motlle i aquests en una safata per posar al forn.

Courem a 200ºC durant 40-45 minuts.

Featured image

Featured image

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s